Cookies

Cookies 

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze bezoekers, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De cookies zullen enkel geplaatst worden na uw toestemming die we vragen middels een ‘cookie consent plugin’. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Team5pm  of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten waaronder retargeting aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Wij maken gebruik van de volgende cookies:

  1. Google Analytics: wij hebben Google Analytics geïnstalleerd op onze site. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe de website wordt gebruikt en om rapporten over de website-activiteit op te stellen. Wij ‘anonimiseren’ het IP-adres van onze gebruikers door het laatste octet van het IP-adres te maskeren. Het delen van gegevens met Google voor andere doeleinden dan hierboven beschreven is uitgeschakeld. Hoewel niet noodzakelijk vanwege de anonimiseringen, hebben we hiervoor desalniettemin een verwerkersovereenkomst met Google gesloten.

Tevens kunnen we gebruik maken van andere Google diensten zoals YouTube & Google Ads in combinatie met de Google Analytics-cookies. Indien u uw advertentie-instellingen voor Google wilt aanpassen dan kunt u dat hier doen.

  1. Facebook: wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten waaronder retargeting aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Wilt u na het plaatsen van deze cookies de toestemming om u te mogen benaderen middels retargetingadvertenties verwijderen dan kan u dat doen onder de advertentie-instellingen van uw Facebook-account. U selecteert dan onder de kop: ‘Advertisers you’ve interacted with’ > ‘Whose website or app you’ve used’ > Team5pm  en verwijdert deze.
  2. Twitter: wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt en om rapporten over de website-activiteit op te stellen. Indien u zich wilt afmelden voor de ‘interest based ads’ van Twittter dan kunt u hier lezen hoe u dat kan doen.
  3. LinkedIn: wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt en om rapporten over de website-activiteit op te stellen. Indien u zich uw advertentie-instellingen van LinkedIn wilt wijzigen dan kunt u dat hier doen.
  4. ActiveCampaign: wij gebruiken deze informatie om bedrijfsinformatie te koppelen aan onze CRM en marketing automation software. Als u meer informatie over deze dienst wilt of lezen hoe u dit kunt wijzigen verwijzen wij u naar deze pagina.
  5. LeadForensics: wij gebruiken deze informatie om bedrijfsinformatie te koppelen aan onze CRM en marketing software. Als u meer informatie over deze dienst wilt of lezen hoe u dit kunt wijzigen, verwijzen wij u naar deze pagina.
  6. Online Succes: wij gebruiken deze informatie om inzicht te krijgen in welke bedrijven onze website bezoeken en om deze mogelijk via publiek beschikbare informatie te benaderen voor sales doeleinden. Meer informatie kunt u hier vinden.
  7. HotJar: Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe de website wordt gebruikt en hoe we deze kunnen verbeteren. U kunt op ieder moment aangeven wanneer HotJar moet stoppen met het verzamelen van uw data en of de verzamelde data verwijderd moet worden: Hier kunt u dit aangeven.

 

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Overdracht onderneming 

Bij de verdere groei en ontwikkeling van Team5pm, kan het voorkomen dat één of meer onderdelen of activa van de onderneming worden overgedragen aan een derde. In dat geval zullen ook de gegevens van onze (mogelijke) klanten worden overgedragen en is het mogelijk dat uw persoonsgegevens worden overgedragen. In dat geval zullen wij u hierover voorafgaand informeren en u de mogelijkheid bieden bezwaar te maken tegen de overdracht van uw persoonsgegevens.

Verzoeken ten aanzien van uw persoonsgegevens 

Als u wilt weten welke gegevens wij over u hebben vastgelegd of als u uw persoonsgegevens wilt wijzigen, beperken of verwijderen, kunt u contact opnemen met info@team5PM.com. Hiermee kunt u eveneens contact opnemen indien u een bezwaar wenst te maken tegen een verwerking door Team5pm, dan wel indien u gebruik wenst te maken van uw recht op gegevensoverdraagbaarheid. Ook wijzen wij u erop dat u een klacht kunt indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, de Nederlandse toezichthoudende autoriteit.

Wijzigingen 

Deze Privacyverklaring kan worden gewijzigd. Deze wijzigingen worden bekend gemaakt op deze pagina. Het verdient dan ook aanbeveling om deze Privacyverklaring regelmatig te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Vragen

We controleren regelmatig of we aan de geldende privacywetgeving en aan onze eigen Privacyverklaring voldoen. Als u vragen heeft over deze Privacyverklaring, kunt u contact opnemen met info@team5PM.com.