Team 5PM

Creative content support

Succesformule van YouTube

YouTube hanteert de succesformule: content x optimalisatie x distributie. Mocht een van deze facetten niet goed genoeg zijn, dan ga je zien dat je minder resultaat haalt met jouw YouTube kanaal. Daarom is het van belang dat er iemand met kennis van YouTube met je meekijkt bij het ontwikkelen van nieuwe content.

Content bepalen

Weet je niet welke formats op YouTube werken? Of kun je content – speciaal voor YouTube – niet plaatsen binnen jouw strategie? Loop je tegen zaken aan als het ontwikkelen van deze content of weet je niet waarom jouw content op YouTube niet scoort? Maak je gebruik van alle distributie soorten die er zijn?

Content proces

Met onze kennis van YouTube content helpen we jou bij het hele proces. Van het briefen van jouw makers over welke content ze moeten maken, tot ondersteuning bij de ontwikkeling daarvan. Daarnaast analyseren en rapporteren we de content die geplaatst wordt meteen, waardoor we je een passend advies kunnen geven voor bestaande óf nieuwe content. We vertellen je aan de hand van data & insights hoe jij het beste kunt creëren, ontwikkelen en analyseren.

Meer halen uit YouTube? Neem contact op!

ZIJ GINGEN JOU VOOR

TUINMANIEREN

Optimalisatie & Management

Tuinmanieren is hét YouTube-kanaal als het gaat om tuinieren, planten, bloemen en meer. Jurgen Smit – ervaren hovenier, auteur en tuinmanieren – geeft antwoord op alle tuinvragen. De doelstelling voor Tuinmanieren was beter vindbaar worden in YouTube en bovenaan ranken met zoekwoorden rondom tuinieren. 

NPO 3FM

Strategie & Management

NPO 3FM wil een nieuwe doelgroep bereiken en aan zich binden door middel
van YouTube en op die manier de relevantie binnen de doelgroep vergroten.
De concrete doelstelling was daarbij dat het kanaal zou groeien naar 60K
abonnees. Daarnaast wilde NPO 3FM het interne team opleiden tot YouTube
Channelmanagers.

FLEXA

Strategie & Optimalisatie & Academy

De doelstelling van Flexa was om haar YouTube-kanaal te optimaliseren om
het organische bereik en vindbaarheid te verbeteren. Wanneer zoektermen
rondom Flexa werden gebruikt in Google en YouTube moest Flexa bovenaan ranken. De belangrijkste metrics zijn organische views, kijktijd en rankings.

IT’S TIME FOR 5PM!

Klaar voor meer views en resultaat?