Team 5PM

incompany youtube-trainingen

Incompany YouTube-trainingen

5PM geeft verschillende YouTube-trainingen op het gebied van YouTube Advertising, YouTube channel management, YouTube Inspiratiesessies voor content en meer! Mocht je meer informatie willen of benieuwd zijn of we nog meer te bieden hebben, neem dan vooral even contact met ons ons.

 

Normaal gesproken geven we de training bij ons op kantoor in Amsterdam of incompany, dus bij uw organisatie ‘in huis’. In verband met COVID-19 kan dat momenteel niet, maar dat weerhoudt ons er niet van om deze trainingen op afstand aan te bieden. Wanneer het weer toegestaan is om de trainingen incompany te geven, is dit uiteraard een optie voor de trainingen.

  Meer halen uit YouTube? Neem contact op!

  ZIJ GINGEN JOU VOOR

  FLEXA

  Strategie & Management.

  De doelstelling van Flexa was om haar YouTube-kanaal te optimaliseren om het organische bereik en vindbaarheid te verbeteren. Wanneer zoektermen rondom Flexa werden gebruikt in Google en YouTube moest Flexa bovenaan ranken. De belangrijkste metrics zijn organische views, kijktijd en rankings.

  NPO 3FM

  Strategie & Management

  NPO 3FM wil een nieuwe doelgroep bereiken en aan zich binden door middel van YouTube en op die manier de relevantie binnen de doelgroep vergroten. De concrete doelstelling was daarbij dat het kanaal zou groeien naar 60K abonnees. Daarnaast wilde NPO 3FM het interne team opleiden tot YouTube Channelmanagers.

  GAMMA

  Strategie & Optimalisatie

  De doelstelling van GAMMA was om haar YouTube-kanaal te optimaliseren en om het organische bereik, inclusief de vindbaarheid van het kanaal, te
  verbeteren. Wanneer zoektermen rondom GAMMA, en rondom de nieuwe
  najaarscampagne met het thema ‘isolatie’, werden gebruikt in Google en YouTube moest het merk bovenaan ranken. De belangrijkste metrics daarvoor zijn organische views, kijktijd en rankings.

  IT’S TIME FOR 5PM!

  Klaar voor meer views en resultaat?