Team 5PM

YouTube Training

Inhoud van de training

Ben je op zoek naar een theoretische sessie over YouTube, of juist geïnteresseerd in een praktische training met hands-on begeleiding hoe je een campagne opzet of het maximale uit de campagne haalt, wij zorgen graag voor een op maat gemaakt training.

Funnel invullen

Als aanvulling op de academy bieden wij handige checklists en gidsen die marketeers bij de hand kunnen houden zodra ze YouTube als serieus platform gaan inzetten. Deze checklists en gidsen vertellen je bijvoorbeeld hoe je een video upload en welke eisen er aan een goede YouTube-thumbnail zitten.

Meer halen uit YouTube? Neem contact op!

ZIJ GINGEN JOU VOOR

VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE

Optimalisatie

De Vrienden van Amstel LIVE! is het evenement van Amstel bier. Al jaren is het evenement erg populair bij het Nederlandse volk. De doelstelling van het kanaal van De Vrienden van Amstel LIVE is om beter vindbaar te worden op YouTube en daarnaast het vergroten van het bereik.

NPO 3FM

Strategie & Management

NPO 3FM wil een nieuwe doelgroep bereiken en aan zich binden door middel
van YouTube en op die manier de relevantie binnen de doelgroep vergroten.
De concrete doelstelling was daarbij dat het kanaal zou groeien naar 60K
abonnees. Daarnaast wilde NPO 3FM het interne team opleiden tot YouTube
Channelmanagers.

TUINMANIEREN

Optimalisatie & Management

Tuinmanieren is hét YouTube-kanaal als het gaat om tuinieren, planten, bloemen en meer. Jurgen Smit – ervaren hovenier, auteur en tuinmanieren – geeft antwoord op alle tuinvragen. De doelstelling voor Tuinmanieren was beter vindbaar worden in YouTube en bovenaan ranken met zoekwoorden rondom tuinieren. 

IT’S TIME FOR 5PM!

 

Klaar voor meer views en resultaat?