5PM

youtube academy

Leer alles over de zakelijke mogelijkheden van YouTube

Wij bieden YouTube-trainingen en inspiratiesessies voor iedereen die meer zakelijk resultaat wil behalen met YouTube. Door de combinatie van onze jarenlange ervaring, ons grote netwerk aan klanten, het gebruik van data, onderzoek en experimenten weten wij precies wat werkt op YouTube. Deze kennis delen we in onze YouTube Academy. Offline en online.

Voor beginners en gevorderden maar altijd op maat

Of jouw organisatie nou al veel ervaring heeft met YouTube of juist niet: Wij zorgen voor een training die perfect aansluit bij de leerbehoeften van jou en jouw collega’s en de branche waarin je actief bent.

Inspiratiesessies

We bieden niet alleen diepgaande trainingen van een of meerdere dagen aan maar ook inspiratiesessies. In één of enkele uren tijd presenteren wij de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van YouTube en weet je hoe jouw merk dit platform effectief kan inzetten. In klein gezelschap of juist voor grote groepen. Ook delen we geregeld onze kennis op congressen in binnen- en buitenland of verzorgen we gastcolleges in het hoger onderwijs.

Online Academy

Naast onze offline trainingen hebben wij ook een Online Academy ontwikkeld. Zo kunnen we grote groepen medewerkers op verschillende locaties trainen en support bieden. In onze Online YouTube Academy leggen we stap voor stap uit hoe organisaties YouTube effectiever en slim kunnen inzetten. Iedereen kan de lessen volgen in zijn of haar eigen tempo en op zijn eigen locatie. Zo trainen wij alle marketeers van AkzoNobel wereldwijd met een eigen online trainingsomgeving met lessen die helemaal toegespitst zijn op hun branche. Ook zit de Online Academy boordevol stappenplannen, checklists en handige gidsen.

Incompany YouTube-trainingen

5PM biedt al haar trainingen in ons kantoor in Amsterdam aan maar ook incompany, dus bij uw organisatie ‘in huis’. Handig voor als er meerdere collega’s willen deelnemen, op een datum en tijd die voor jullie allemaal schikt.

De YouTube advertising training was ontzettend leerzaam en heeft mij inzicht gegeven in hoe YouTube het beste gebruikt kan worden voor het realiseren van de marketingdoelstellingen van AVROTROS

Fleur Nieuwland

Digital campaign marketeer, AVROTROS

Meer halen uit YouTube? Neem contact op!

ZIJ GINGEN JOU VOOR

FLEXA

Strategie & Management

De doelstelling van Flexa was om haar YouTube-kanaal te optimaliseren om het organische bereik en vindbaarheid te verbeteren. Wanneer zoektermen rondom Flexa werden gebruikt in Google en YouTube moest Flexa bovenaan ranken. De belangrijkste metrics zijn organische views, kijktijd en rankings.

NPO 3FM

Strategie & Management
NPO 3FM wil een nieuwe doelgroep bereiken en aan zich binden door middel van YouTube en op die manier de relevantie binnen de doelgroep vergroten. De concrete doelstelling was daarbij dat het kanaal zou groeien naar 60K abonnees. Daarnaast wilde NPO 3FM het interne team opleiden tot YouTube Channelmanagers.

GAMMA

Strategie & Optimalisatie
De doelstelling van GAMMA was om haar YouTube-kanaal te optimaliseren en om het organische bereik, inclusief de vindbaarheid van het kanaal, te
verbeteren. Wanneer zoektermen rondom GAMMA, en rondom de nieuwe
najaarscampagne met het thema ‘isolatie’, werden gebruikt in Google en YouTube moest het merk bovenaan ranken. De belangrijkste metrics daarvoor zijn organische views, kijktijd en rankings.

IT’S TIME FOR 5PM!

Klaar voor meer views en resultaat?