5PM

youtube Management

Laat ons jouw kanaal beheren en groeien

Wil je groeien op YouTube maar te weinig mankracht? 5PM kan dit geheel oppakken en uit handen nemen. Laat onze experts jou helpen om te groeien in abonnees, views, kijktijd en advertentie-inkomsten.

YouTube Channel Management

Naast advies beheren wij ook complete YouTube-kanalen op dagelijkse en wekelijkse basis. Hierbij nemen wij alle facetten van het kanaalbeheer op ons. Wij verzorgen alle uploads waarbij we zorgen dat alle video’s geoptimaliseerd gepubliceerd worden, monitoren de resultaten en optimaliseren die waar mogelijk, modereren alle reacties en rapporteren de resultaten. Wij zorgen ervoor dat jouw kanaal groeit.

Digital Rights Management

Wij beschermen en beheren jouw content op YouTube (en Facebook) voor volledige controle, minder inbreuken en meer inkomsten. Hoewel het beschermen van content en het naleven van de copyright regels zeer belangrijk is binnen YouTube, wordt dit onderwerp vaak onderbelicht. Wij helpen contenteigenaren om dit proces effectief en efficiënt te regelen.

Creative Content Support

Wij weten wat werkt op YouTube. Daarom bieden we ook creatieve ondersteuning bij het ontwikkelen en produceren van YouTube-content. Van input voor de perfecte How-To video tot aan begeleiding van langer lopende series en formats en het selecteren van de juiste producent.

Meer halen uit YouTube? Neem contact op!

ZIJ GINGEN JOU VOOR

FLEXA

Strategie & Management

De doelstelling van Flexa was om haar YouTube-kanaal te optimaliseren om het organische bereik en vindbaarheid te verbeteren. Wanneer zoektermen rondom Flexa werden gebruikt in Google en YouTube moest Flexa bovenaan ranken. De belangrijkste metrics zijn organische views, kijktijd en rankings.

NPO 3FM

Strategie & Management
NPO 3FM wil een nieuwe doelgroep bereiken en aan zich binden door middel van YouTube en op die manier de relevantie binnen de doelgroep vergroten. De concrete doelstelling was daarbij dat het kanaal zou groeien naar 60K abonnees. Daarnaast wilde NPO 3FM het interne team opleiden tot YouTube Channelmanagers.

GAMMA

Strategie & Optimalisatie
De doelstelling van GAMMA was om haar YouTube-kanaal te optimaliseren en om het organische bereik, inclusief de vindbaarheid van het kanaal, te
verbeteren. Wanneer zoektermen rondom GAMMA, en rondom de nieuwe
najaarscampagne met het thema ‘isolatie’, werden gebruikt in Google en YouTube moest het merk bovenaan ranken. De belangrijkste metrics daarvoor zijn organische views, kijktijd en rankings.

IT’S TIME FOR 5PM!

Klaar voor meer views en resultaat?