5PM

youtube optimalisatie

YouTube Optimalisatie

Wij maken YouTube-kanalen en video’s beter vindbaar door de slimme inzet van YouTube SEO. Ook zorgen we ervoor dat de video’s vaker worden aanbevolen. Dit resulteert in hogere rankings, meer views en een hoger rendement. Met onze jarenlange ervaring op YouTube en data-gedreven aanpak weten wij precies wat er moet gebeuren om jouw video’s te optimaliseren.

Kennis van het YouTube algoritme

Onze klanten genereren in totaal meer dan een miljard views per jaar. Wij helpen verschillende van de grootste Nederlandse en internationale merken en uitgevers om YouTube succesvol in te zetten. Hiermee hebben wij toegang tot enorm veel data wat ons in staat stelt om te onderzoeken en testen welke content wel of niet scoort én waarom. Wij weten dus als geen ander hoe het algoritme precies werkt en hoe je dat positief kan beïnvloeden.

YouTube Review

40% tot 70% meer views halen op YouTube?  In deze tijden kunnen we ons voorstellen dat nieuwe videocontent maken voor veel merken vertraging oploopt. Toch kan je genoeg doen om wel te groeien op YouTube. Voor veel kanalen liggen er enorme kansen om met de bestaande video’s meer views en kijktijd te genereren. Laat ons jouw kanaal gratis reviewen en wij vertellen je precies hoe je dat kunt realiseren. Onze ervaren consultants analyseren jouw kanaal en geven concreet advies wat jij moet doen om meer organisch resultaat te boeken. Interesse? Wij bieden gratis een YouTube Review aan.

YouTube SEO

Een van de belangrijkste verkeersbronnen op YouTube is search. Wij optimaliseren video’s om ze bovenaan te laten verschijnen in de zoekresultaten en meer views genereren uit search. Hierdoor verhogen we de kanaalautoriteit en laten we kanalen groeien in abonnees, views en kijktijd. We optimaliseren niet alleen bestaande video’s zodat ze beter scoren maar geven ook op basis van data precies weer waar onze klanten kunnen scoren met toekomstige video’s middels Data Driven Content Creation.

Domineer de YouTube én Google zoekresultaten

In meer dan een kwart van alle zoekopdrachten laat Google tegenwoordig een of meerdere video’s zien. Dit biedt enorme kansen om naast YouTube ook jouw niche op Google te domineren met jouw video’s. Wij kunnen jou helpen om dit te bereiken.

Meer halen uit YouTube? Neem contact op!

ZIJ GINGEN JOU VOOR

FLEXA

Strategie & Optimalisatie & Academy

De doelstelling van Flexa was om haar YouTube-kanaal te optimaliseren om het organische bereik en vindbaarheid te verbeteren. Wanneer zoektermen rondom Flexa werden gebruikt in Google en YouTube moest Flexa bovenaan ranken. De belangrijkste metrics zijn organische views, kijktijd en rankings.

VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE

Optimalisatie

De Vrienden van Amstel LIVE! is het evenement van Amstel bier. Al jaren is het evenement erg populair bij het Nederlandse volk. De doelstelling van het kanaal van De Vrienden van Amstel LIVE is om beter vindbaar te worden op YouTube en daarnaast het vergroten van het bereik.

GAMMA

Strategie & Optimalisatie

De doelstelling van GAMMA was om haar YouTube-kanaal te optimaliseren en om het organische bereik, inclusief de vindbaarheid van het kanaal, te
verbeteren. Wanneer zoektermen rondom GAMMA, en rondom de nieuwe
najaarscampagne met het thema ‘isolatie’, werden gebruikt in Google en YouTube moest het merk bovenaan ranken. De belangrijkste metrics daarvoor zijn organische views, kijktijd en rankings.

IT’S TIME FOR 5PM!

Klaar voor meer views en resultaat?