Team 5PM

Youtube & video SEO

Video SEO is onmisbaar

Wil je anno 2020 scoren met SEO? Dan is alleen tekst is niet meer genoeg, video is onmisbaar. YouTube is na Google de grootste zoekmachine ter wereld en video’s verschijnen steeds prominenter in Google-zoekresultaten. Wij weten niet alleen hoe je in de YouTube en Google-zoekresultaten bovenaan verschijnt met jouw video’s, maar ook hoe je met jouw site hoger rankt dankzij video.

Domineer in YouTube Search

Een van de belangrijkste verkeersbronnen op YouTube is search. Wij optimaliseren video’s om ze bovenaan te laten verschijnen in de zoekresultaten en meer views te genereren uit search. Hierdoor verhogen we de kanaalautoriteit en laten we kanalen groeien in abonnees, views en kijktijd. We optimaliseren niet alleen bestaande video’s zodat ze beter scoren maar geven ook op basis van data precies weer waar onze klanten kunnen scoren met toekomstige video’s middels Data-Driven Content Creation.

Domineer in Google Search

In meer dan een kwart van alle zoekopdrachten laat Google tegenwoordig een of meerdere video’s zien. YouTube is hiermee het meest zichtbare domein in Google-zoekresultaten, dat was voorheen Wikipedia. Veel merken hebben de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd om met hun site in de tekstuele resultaten goed vindbaar te zijn maar zijn nu veel minder zichtbaar door de opkomst van video’s. Dit is niet een bedreiging maar juist een kans om een niche op Google te domineren met jouw video’s. Wij kunnen jou helpen om dit te bereiken.

Rank hoger met jouw site dankzij Video SEO

Dankzij de inzet van video kan je ook met jouw site hoger scoren in de zoekresultaten. Goede video’s genereren meer time on site wat een positief effect heeft op de rankings. Daarnaast weten we precies hoe je jouw site zo moet inrichten dat je met jouw pagina’s hoger rankt verschijnt in Google en Bing. Video SEO wordt door nog maar weinig merken echt serieus genomen. Dit biedt enorme kansen voor degenen die dit wel doen. Wij helpen je graag om die kansen te benutten.

Meer halen uit YouTube? Neem contact op!

ZIJ GINGEN JOU VOOR

VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE

Optimalisatie

De Vrienden van Amstel LIVE! is het evenement van Amstel bier. Al jaren is het evenement erg populair bij het Nederlandse volk. De doelstelling van het kanaal van De Vrienden van Amstel LIVE is om beter vindbaar te worden op YouTube en daarnaast het vergroten van het bereik.

DE TELEGRAAF

Strategie & Management

De Telegraaf is een van de grootste nieuwsbedrijven in Nederland en is een
dochteronderneming van Mediahuis, een publishing house met titels in België,
Nederland & Ierland. Naast een dagelijkse nationale krant heeft De Telegraaf
verschillende online publishing labels & fysieke magazines

TUINMANIEREN

Optimalisatie & Management

Tuinmanieren is hét YouTube-kanaal als het gaat om tuinieren, planten, bloemen en meer. Jurgen Smit – ervaren hovenier, auteur en tuinmanieren – geeft antwoord op alle tuinvragen. De doelstelling voor Tuinmanieren was beter vindbaar worden in YouTube en bovenaan ranken met zoekwoorden rondom tuinieren. 

IT’S TIME FOR 5PM!

Klaar voor meer views en resultaat?