5PM

ons verhaal

Wij zijn 5PM

5PM is in 2018 ontstaan vanuit het idee dat er enorme kansen liggen voor uitgevers en merken om YouTube succesvol in te zetten. YouTube is al jaren ontzettend populair, maar in Nederland waren er nog geen bureaus die zich specialiseren op dit platform. Tot nu toe.

Wat wij doen

Van strategie tot uitvoer, wij helpen onze klanten in alle facetten aan succes op YouTube. Door videocontent beter te distribueren, optimaliseren en data-gedreven inzichten te geven, helpen we onze klanten aan meer views, kijktijd, advertentieomzet en conversies op YouTube.

Vier oprichters

5PM kent vier oprichters: Tom Schoufs, Jelmer Wind, Ronen Wolf en Peter Minkjan. Ze werkten allemaal bij RTL Nederland, waar ze onder andere met elkaar bij de grootste MCN van Nederland hebben gewerkt. Hier waren wij onder andere verantwoordelijk voor het bedenken en opzetten van het nieuwe jongerenmerk Concentrate.

Afbeelding Credit: Studio Gerry Hurkmans

 

Waarom de naam 5PM?

Omdat 5PM het primetime-upload-moment op YouTube is. En ook omdat 5PM gewoon een heel fijn moment is om je werkdag te eindigen, of juist niet. Wij geloven in een goede balans tussen werk en privé en geven onze teamleden veel verantwoordelijkheid, vertrouwen maar ook grote vrijheid hun werk zo in te delen als zij dat willen.

De groei

Waar we in 2018 met z’n vieren begonnen in een klein kantoor zonder daglicht zijn we de afgelopen tijd enorm gegroeid. Ons team bestaat nu uit meer dan 20 medewerkers, en werken met z’n allen vanuit een heel mooi kantoor in Amsterdam West. Ook wonnen we in 2019 de prijs voor beste nieuwe marketingbureau van Nederland (‘SAN New Kids on the Block’) en mogen we werken voor vele nationale en internationale klanten.

IT’S TIME FOR 5PM!

Klaar voor meer views en resultaat?