In gesprek met Peter Minkjan | 7DTV | Help-content is dé grote kans voor merken op YouTube

door | mrt 30, 2020 | Blogs, The Future of YouTube

In de serie The Future of YouTube maakt 5PM samen met 7DTV een reeks afleveringen waarin verschillende gasten langs komen. In deze aflevering is onze eigen Peter Minkjan te gast. Peter Minkjan, mede-oprichter van 5PM, is samen met drie partners in 2018 5PM begonnen. 5PM helpt merken en uitgevers aan meer succes op YouTube. Hierbij wordt gewerkt aan meer views, kijktijd op het kanaal, omzet van advertenties, gehele optimalisaties van het kanaal en nog meer inzichten.

In deze aflevering praat Peter Minkjan met Ronnie Overgoor (7DTV) over de grote kans voor merken op YouTube. In het gesprek gaat Peter dieper in op het gebied van help-content op YouTube. Het Help-Hub-Hero model wordt weergegeven in een piramide. Het stuk help-content voor merken en uitgevers is erg interessant. Het stuk kan antwoord geven op de vraagstukken die aanwezig zijn bij de doelgroep.

Daarnaast wordt er gepraat over het inzetten van deze content. Moet je hiervoor één platform gebruiken of is het handig om deze content op verschillende kanalen in te zetten? Peter en Ronnie gaan hier dieper op in tijdens het gesprek. Bekijk de gehele video hierboven!

 

“Wees minder sexy, ga eerst eens beginnen met helpen”

 

Murielle Vree

Content Marketing

Bekijk het profiel van Murielle op LinkedIn.

Ook interessant

Falen in de funnel: Het geheim van aandacht

Falen in de funnel: Het geheim van aandacht

Marketing funnels: Touch-tell-sell, see-think-do, of awareness-consideration-conversion. Iedere marketeer kent ze wel, de verschillende fases van de funnel, maar misschien wel de belangrijkste fase wordt vaak overgeslagen: de consideration fase. De funnel Er zijn vele...

Lees meer
Alle YouTube afmetingen voor vormgeving en video (2020)

Alle YouTube afmetingen voor vormgeving en video (2020)

Ben je net een YouTube-kanaal gestart of wil je jouw kanaal een frisse, nieuwe look geven? Dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van alle afmetingen rondom YouTube, want dat zijn er nogal wat. Hier vind je een overzicht van alle afmetingen en formaten van...

Lees meer