In gesprek met Peter Minkjan | 7DTV | Help-content is dé grote kans voor merken op YouTube

door | mrt 30, 2020 | Blogs, The Future of YouTube

In de serie The Future of YouTube maakt 5PM samen met 7DTV een reeks afleveringen waarin verschillende gasten langs komen. In deze aflevering is onze eigen Peter Minkjan te gast. Peter Minkjan, mede-oprichter van 5PM, is samen met drie partners in 2018 5PM begonnen. 5PM helpt merken en uitgevers aan meer succes op YouTube. Hierbij wordt gewerkt aan meer views, kijktijd op het kanaal, omzet van advertenties, gehele optimalisaties van het kanaal en nog meer inzichten.

In deze aflevering praat Peter Minkjan met Ronnie Overgoor (7DTV) over de grote kans voor merken op YouTube. In het gesprek gaat Peter dieper in op het gebied van help-content op YouTube. Het Help-Hub-Hero model wordt weergegeven in een piramide. Het stuk help-content voor merken en uitgevers is erg interessant. Het stuk kan antwoord geven op de vraagstukken die aanwezig zijn bij de doelgroep.

Daarnaast wordt er gepraat over het inzetten van deze content. Moet je hiervoor één platform gebruiken of is het handig om deze content op verschillende kanalen in te zetten? Peter en Ronnie gaan hier dieper op in tijdens het gesprek. Bekijk de gehele video hierboven!

 

“Wees minder sexy, ga eerst eens beginnen met helpen”

 

Murielle Vree

Content Marketing

Bekijk het profiel van Murielle op LinkedIn.

Ook interessant

Red Bull: naast marktleider, ook koploper op YouTube

Red Bull: naast marktleider, ook koploper op YouTube

Met meer dan 7,9 miljard blikjes verkocht in 2020 en een marketshare van 43% staat Red Bull bovenaan de lijst grootste energydrink merken ter wereld. Naast marktleider, is de populaire energydrink fabrikant ook koploper op YouTube. Het beschikken over verscheidene...

Lees meer
Welke energieleveranciers zijn het grootst op YouTube?

Welke energieleveranciers zijn het grootst op YouTube?

In ons nieuwste leaderboard richten we ons op een sector die voor iedereen essentieel is: energie- en stroomvoorziening. Consumenten wenden zich massaal tot het internet om zich te oriënteren en te beslissen welke energieleverancier het beste bij hun behoeften past....

Lees meer