Podcast ‘Joost Mag Het Weten’ met Jelmer Wind

door | apr 2, 2020 | 5PM Nieuws, Blogs

 Joost Koning maakt wekelijks een podcast voor Broadcastmagazine Young. In de serie ‘Joost Mag Het Weten’ wordt er gesproken met mensen die goede zakendoen in de creatieve industrie. Jelmer Wind is te gast bij Joost voor deze podcast.

In het gesprek wordt er gesproken over wat 5PM is en hoe het bedrijf precies te werk gaat. Heeft 5PM bepaalde regels voor het werken of mogen werknemers eigen verantwoordelijkheid op zich nemen? Welke beslissingen moet je maken in de tijden van crisis?

Daarnaast wordt er natuurlijk gesproken over het ontstaan van 5PM en wat 5PM precies doet voor merken en uitgevers op YouTube. Wat zijn de verschillende trends die op dit moment binnen YouTube spelen? Elke minuut wordt er meer dan 600 uur aan content geplaatst op het platform, wat kan je als merk of uitgever doen om ervoor te zorgen dat jouw video zichtbaar is in YouTube?

In de podcast, die vanwege de coronacrisis, op afstand is opgenomen krijgt Joost alle antwoorden op zijn vragen van Jelmer, luister naar de podcast hieronder! 

“Hoe meer focus je aan iets besteedt, hoe meer je ervan leert en hoe meer er uiteindelijk uitkomt.”

 

Murielle Vree

Content Marketing

Bekijk het profiel van Murielle op LinkedIn.

Ook interessant

Red Bull: naast marktleider, ook koploper op YouTube

Red Bull: naast marktleider, ook koploper op YouTube

Met meer dan 7,9 miljard blikjes verkocht in 2020 en een marketshare van 43% staat Red Bull bovenaan de lijst grootste energydrink merken ter wereld. Naast marktleider, is de populaire energydrink fabrikant ook koploper op YouTube. Het beschikken over verscheidene...

Lees meer
Welke energieleveranciers zijn het grootst op YouTube?

Welke energieleveranciers zijn het grootst op YouTube?

In ons nieuwste leaderboard richten we ons op een sector die voor iedereen essentieel is: energie- en stroomvoorziening. Consumenten wenden zich massaal tot het internet om zich te oriënteren en te beslissen welke energieleverancier het beste bij hun behoeften past....

Lees meer