Podcast ‘Joost Mag Het Weten’ met Jelmer Wind

door | apr 2, 2020 | 5PM Nieuws, Blogs

 Joost Koning maakt wekelijks een podcast voor Broadcastmagazine Young. In de serie ‘Joost Mag Het Weten’ wordt er gesproken met mensen die goede zakendoen in de creatieve industrie. Jelmer Wind is te gast bij Joost voor deze podcast.

In het gesprek wordt er gesproken over wat 5PM is en hoe het bedrijf precies te werk gaat. Heeft 5PM bepaalde regels voor het werken of mogen werknemers eigen verantwoordelijkheid op zich nemen? Welke beslissingen moet je maken in de tijden van crisis?

Daarnaast wordt er natuurlijk gesproken over het ontstaan van 5PM en wat 5PM precies doet voor merken en uitgevers op YouTube. Wat zijn de verschillende trends die op dit moment binnen YouTube spelen? Elke minuut wordt er meer dan 600 uur aan content geplaatst op het platform, wat kan je als merk of uitgever doen om ervoor te zorgen dat jouw video zichtbaar is in YouTube?

In de podcast, die vanwege de coronacrisis, op afstand is opgenomen krijgt Joost alle antwoorden op zijn vragen van Jelmer, luister naar de podcast hieronder! 

“Hoe meer focus je aan iets besteedt, hoe meer je ervan leert en hoe meer er uiteindelijk uitkomt.”

 

Murielle Vree

Content Marketing

Bekijk het profiel van Murielle op LinkedIn.

Ook interessant

Falen in de funnel: Het geheim van aandacht

Falen in de funnel: Het geheim van aandacht

Marketing funnels: Touch-tell-sell, see-think-do, of awareness-consideration-conversion. Iedere marketeer kent ze wel, de verschillende fases van de funnel, maar misschien wel de belangrijkste fase wordt vaak overgeslagen: de consideration fase. De funnel Er zijn vele...

Lees meer
Alle YouTube afmetingen voor vormgeving en video (2020)

Alle YouTube afmetingen voor vormgeving en video (2020)

Ben je net een YouTube-kanaal gestart of wil je jouw kanaal een frisse, nieuwe look geven? Dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van alle afmetingen rondom YouTube, want dat zijn er nogal wat. Hier vind je een overzicht van alle afmetingen en formaten van...

Lees meer