Team 5PM

YouTube review

Haal het maximale uit jouw YouTube-kanaal!

Laat ons jouw kanaal gratis reviewen en krijg concrete aanbevelingen over hoe je meer views, kijktijd en engagement kan genereren. Vul hieronder jouw gegevens in om hier gebruik van te maken.

Wat is een YouTube Review?

Onze ervaren consultants analyseren jouw kanaal en geven concreet advies wat jij moet doen om meer organisch resultaat te boeken. De analyse gebeurt op vijf onderdelen, te weten: 

  1. Content
  2. SEO
  3. Design
  4. Engagement
  5. Distributie 

Aan de hand van dit adviesrapport weet jij gelijk wat er moet gebeuren om jouw prestaties te verbeteren. 

 

Kom ik in aanmerking voor een YouTube Review?

Iedereen die al enige tijd een YouTube-kanaal beheert en zijn resultaten wil verbeteren kan gebruiken maken van de review. Met ons adviesrapport krijg je meteen inzicht in hoe je dat het beste kunt doen. Aan het aanvragen van een review zitten geen verplichtingen vast. Je hoeft ons daarom ook geen beheerder te maken van jouw YouTube-kanaal. Vul onderstaand formulier in, en vraag een review aan!

– Gratis adviesrapport voor betere resultaten op YouTube.
– Er zitten geen kosten en verplichtingen aan.
– Vul onderstaand formulier en we nemen contact met je op. 

Tuinmanieren ging jou voor

Tuinmanieren is hét YouTube-kanaal dat je alles, maar dan ook echt alles vertelt over je tuin. In vele video’s geeft Jurgen Smit – ervaren hovenier, auteur en tuinontwerper – jou antwoord op al jouw tuinvragen. 5PM heeft het YouTube-kanaal geoptimaliseerd wat heeft geleid tot een significante stijging van de organische resultaten van het kanaal. 

Resultaten na optimalisatie 

Resultaten na optimalisatie 

%

Stijging Views

%

Stijging Abonnees

%

Stijging Watch Time

“Ons Youtube kanaal ‘Tuinmanieren’ deed het heel leuk, hoor. Maar na de doeltreffende ingrepen van 5PM werd het ineens serieuze business. Oja.. en ze bieden persoonlijke super-service. Daar kan menig bedrijf iets van leren.”

Caroline Meyer

Tuinmanieren

Ontvang jouw gratis YouTube review!

3 + 10 =

WIJ WERKEN O.A. VOOR:

IT’S TIME FOR 5PM!

Klaar voor meer views en resultaat?