Advertising

Campaign Management

Wij beheren YouTube campagnes van A tot Z

Bij Team5pm helpen wij merken met het adverteren op YouTube. En met succes! Want het aantal klanten waar wij de advertentiebudgetten op YouTube voor beheren, groeit hard. Dat komt omdat wij YouTube, het grootste videoplatform ter wereld en tevens tweede grootste zoekmachine, de aandacht geven die het verdient. Geheimen rondom YouTube advertising bestaan er bij ons niet, hooguit uitdagingen, welke wij graag aangaan. Omdat wij YouTube certified zijn, hebben wij toegang tot exclusieve bèta’s die we voor jouw merk inzetten.

HET PROCES

Wij beheren YouTube advertentiecampagnes van begin tot eind. Van het uitdenken van de strategie tot aan de rapportage en evaluatie na de bepaalde campagneperiode. Dit houdt in dat wij je compleet ontzorgen en jij je niet bezig hoeft te houden met de lopende campagnes. Om ervoor te zorgen dat we op één lijn zitten, plannen we vooraf een kick-off om helder te hebben wat de wensen zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de advertentie strategie voor de betreffende campagne die wij presenteren en bij jouw akkoord implementeren in ons advertentiesysteem. Vanaf hier zijn het de magische handen van onze specialisten die ervoor zorgen dat de campagne continu in de gaten wordt gehouden en waar nodig wordt bijgestuurd. Iedere dag worden de resultaten gemonitord en geoptimaliseerd om het maximale uit jouw campagne te halen. We houden het marketingdoel altijd voor ogen en doen er alles aan om succesvolle resultaten te behalen.

EVALUATIE

Wij vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van de (tussentijdse) resultaten van jouw campagne, daarom hebben wij graag op regelmatige basis contact. Of dit nu gaat om een wekelijkse meeting, een maandelijkse rapportage of een tussentijdse evaluatie, wij zorgen dat je alle updates en highlights meekrijgt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en ben jij te allen tijde op de hoogte van de status en voortgang. Tijdens de gedetailleerde evaluatie nemen wij je mee door de uiteindelijke resultaten. Wat ging er goed? Wat kan er beter? En hoe gaan we onszelf uitdagen in een volgende campagne? Met deze vragen is een (eind-) evaluatie voor ons een moment waar we jouw campagne naar een hoger niveau sturen.

Benieuwd hoe wij kunnen helpen met het adverteren op YouTube? Neem dan snel contact op!

Mocht je een eigen team van specialisten hebben, maar ben je nog op zoek naar een doordachte advertentiestrategie? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden bij Team5pm. Klik dan snel door naar de Advertising Strategy & Research pagina en zie hoe wij jou en je team kunnen helpen!

 

ONZE DIENSTEN

Strategy & Research

We halen het giswerk uit YouTube-marketing door onze strategieën te baseren op inzichten vergaard uit data-analyse, onderzoek en onze jarenlange ervaring. Hierdoor weten wij precies wat wel en niet werkt op YouTube.

Channel Growth

Door het slim combineren van organische en betaalde promotie genereren we meer groei, views, kijktijd en impact. Met onze data-gedreven aanpak zorgen wij er voor dat jouw video’s beter gevonden en vaker aanbevolen wordt.

Content

We produceren video’s die mensen graag willen zien en waar het YouTube-algoritme van houdt. Of je nou effectieve advertenties, entertaining content of search driven video’s wenst, wij zijn de partij die je verder helpt. Van data, via watch time naar resultaat voor je merk.

Advertising

Adverteren op YouTube is een vak apart. Een vak dat wij als geen ander beheersen: wij weten precies hoe je met advertentiecampagnes de juiste doelgroep bereikt, boeit en converteert op het grootste videoplatform ter wereld.

Video Sales

Verhoog de advertentie-inkomsten van jouw kanaal door je aan te sluiten bij ons Premium netwerk voor onafhankelijke uitgevers en merken. Wij helpen je om hogere CPM’s en meer inkomsten te genereren.

Neem contact op

Wil jij ook resultaten behalen met YouTube op basis van data insights? Wij nemen je heel graag mee in de wondere wereld van YouTube!

Wil jij ook resultaten behalen met YouTube op basis van data insights? Wij nemen je heel graag mee in de wondere wereld van YouTube!