Advertising

Creative Ad Production

YouTube geoptimaliseerde videoproductie op basis van data analyse, resulterend in content die gevonden en bekeken wordt

SUCCES OP YOUTUBE

Om succes te hebben op YouTube en Google, moeten je content producties aansluiten bij de manier waarop het platform gebruikt wordt en hoe het algoritme content opspoort en aanbeveelt. Een creatief concept, een goede camera en mooie belichting zijn belangrijk, maar geen garantie voor de vindbaarheid van jouw YouTube content. Wij produceren nieuwe, kwalitatief hoogstaande video content en advertenties waarbij tijdens het gehele productieproces alle keuzes en creatieve interpretaties in het teken staan van een maximale fit met het algoritme van YouTube en Google.

DE IDEALE YOUTUBE CONTENT

Door onze continue en grootschalige analyse van videocontent op YouTube, weten we waar video’s aan moeten voldoen om veel views en watch time te genereren, hoog te ranken en vaak aanbevolen te worden. Op basis van onze learnings hebben we de ideale YouTube video productie in kaart gebracht en toegepast op diverse formats zoals how-to’s, explainers en recepten video’s. Denk hierbij aan het vooraf definiëren van video titels, het integreren van duidelijke segmentatie billboard in help content, de fotografie voor duidelijke thumbnails van hoge kwaliteit gedurende de draaidag en een storytelling mechanisme dat stuurt op maximale watch time en een strakke spanningsboog.

DE IDEALE YOUTUBE ADVERTENTIE

De advertentie mogelijkheden op YouTube verschillen van die van traditionele en andere sociale media. Voor jouw merk zetten onze advertentie specialisten effectieve en getargette advertentie reeksen op . Het bereiken van de optimale campagne doelstellingen, zoals een maximalisatie van de impressies met een lage CPV en hoge retentie, wordt bereikt door een optimale distributie strategie te combineren met de productie van de juiste advertentie assets. Op basis van data, learning en insights hebben wij de ideale YouTube advertentie ontwikkeld die bijdraagt aan deze doelstellingen. Denk hierbij aan het gebruik van muziek, voice overs, videolengte, storytelling, vormgeving, branding, gebruik van call to actions, etc.

ONZE DIENSTEN

Strategy & Research

We halen het giswerk uit YouTube-marketing door onze strategieën te baseren op inzichten vergaard uit data-analyse, onderzoek en onze jarenlange ervaring. Hierdoor weten wij precies wat wel en niet werkt op YouTube.

Channel Growth

Door het slim combineren van organische en betaalde promotie genereren we meer groei, views, kijktijd en impact. Met onze data-gedreven aanpak zorgen wij er voor dat jouw video’s beter gevonden en vaker aanbevolen wordt.

Content

We produceren video’s die mensen graag willen zien en waar het YouTube-algoritme van houdt. Of je nou effectieve advertenties, entertaining content of search driven video’s wenst, wij zijn de partij die je verder helpt. Van data, via watch time naar resultaat voor je merk.

Advertising

Adverteren op YouTube is een vak apart. Een vak dat wij als geen ander beheersen: wij weten precies hoe je met advertentiecampagnes de juiste doelgroep bereikt, boeit en converteert op het grootste videoplatform ter wereld.

Video Sales

Verhoog de advertentie-inkomsten van jouw kanaal door je aan te sluiten bij ons Premium netwerk voor onafhankelijke uitgevers en merken. Wij helpen je om hogere CPM’s en meer inkomsten te genereren.

Neem contact op

Wil jij ook resultaten behalen met YouTube op basis van data insights? Wij nemen je heel graag mee in de wondere wereld van YouTube!

Wil jij ook resultaten behalen met YouTube op basis van data insights? Wij nemen je heel graag mee in de wondere wereld van YouTube!