Content

Creative Format Development

Wij ontwikkelen impactvolle content formats voor jouw doelgroep op basis van data research en bewezen trend insights

EEN GOED IDEE

Inspiratie voor een goed idee kan overal en op elk moment opkomen. Onder de douche, midden in de nacht, aan de hand van een krantenartikel of aan de bar tijdens een goed gesprek. Maar wanneer is een goed idee goed? En wanneer heeft een basis idee potentie uit te groeien tot een succesvol format? En op basis waarvan investeer je als bedrijf in een format, in ogenschouw nemend dat de productie vaak prijzig is en je pas na uitzending de kijkcijfers te zien krijgt? Team5pm begint niet bij het idee of laat zich leiden door een onderbuikgevoel, maar duikt in de data om het creatieve team te briefen met relevante en geverifieerde data-insights.

ORGANISCH KIJKGEDRAG

YouTube is naast het grootste VOD platform en de tweede grootste zoekmachine, ook de grootste bron van organisch kijkgedrag ter wereld. Team5pm is dagelijks zeer intensief bezig met deze gigantisch bron aan informatie en gebruikt deze om advies te geven aan onze klanten en dient tegelijkertijd als basis voor onze content producties. Door deze constante research en performance analyse van onze en alle andere content op YouTube, signaleren we grote(re) content trends in een zeer vroeg stadium. Deze trends bieden een uitstekende basis voor de ontwikkeling van content formats en IP.

DATA EN CREATIVITEIT

Het creatieve team van Team5pm heeft een diverse achtergrond binnen de internationale entertainmentindustrie (zoals bijv. RTL en EndemolShine) en ruime ervaring in de ontwikkeling, uitwerking en distributie van succesvolle video formats op nationale TV en op online platformen, waaronder YouTube. Wij zijn dagelijks bezig om de data research te combineren met autonome creativiteit. Hieruit ontstaat nieuw, creatief en origineel IP, die vanuit data research onderbouwd is. Hierdoor is de slagingskans van een pitch, en het uiteindelijke product hoger en wordt het investeringsrisico drastisch verlaagd.

ONZE DIENSTEN

Strategy & Research

We halen het giswerk uit YouTube-marketing door onze strategieën te baseren op inzichten vergaard uit data-analyse, onderzoek en onze jarenlange ervaring. Hierdoor weten wij precies wat wel en niet werkt op YouTube.

Lees meer

Channel Growth

Door het slim combineren van organische en betaalde promotie genereren we meer groei, views, kijktijd en impact. Met onze data-gedreven aanpak zorgen wij er voor dat jouw video’s beter gevonden en vaker aanbevolen wordt.

Lees meer

Content

We produceren video’s die mensen graag willen zien en waar het YouTube-algoritme van houdt. Of je nou effectieve advertenties, entertaining content of search driven video’s wenst, wij zijn de partij die je verder helpt. Van data, via watch time naar resultaat voor je merk.

Lees meer

Advertising

Adverteren op YouTube is een vak apart. Een vak dat wij als geen ander beheersen: wij weten precies hoe je met advertentiecampagnes de juiste doelgroep bereikt, boeit en converteert op het grootste videoplatform ter wereld.

Lees meer

Video Sales

Verhoog de advertentie-inkomsten van jouw kanaal door je aan te sluiten bij ons Premium netwerk voor onafhankelijke uitgevers en merken. Wij helpen je om hogere CPM’s en meer inkomsten te genereren.

Lees meer

Neem contact op

Wil jij ook resultaten behalen met YouTube op basis van data insights? Wij nemen je heel graag mee in de wondere wereld van YouTube!

Wil jij ook resultaten behalen met YouTube op basis van data insights? Wij nemen je heel graag, stap voor stap mee, in de wondere wereld van YouTube!