Content

Branded Content

Hub en hero content voor jouw doelgroep met bewezen impact op merkwaarden zoals merkvoorkeur en -overweging

DE JUISTE CONTENT

Er zijn vele manieren om jouw (potentiële) klanten te bereiken. Naast advertenties, die regelmatig worden afgevangen door adblockers, is het laten produceren van de juiste YouTube content een goede manier om belangrijke merkwaarden zoals merkvoorkeur en -overweging te beïnvloeden. Belangrijk hierbij is dat je zowel content laat maken die je doelgroep graag wil zien, als content die voor jouw merk relevant is. Daarnaast is het ook prettig als je in kaart hebt gebracht waar de concurrentie mee bezig is (of beter: waar nog niet), en wil je soms met influencers werken om extra impact te maken. Hoe zorg je er dan voor dat je de juiste keuzes maakt? Team5pm maakt deze keuzes door eerst alle relevante data op een rijtje te zetten.

START BIJ DE DATA

Net als bij veel andere bureaus en agencies, hebben we bij Team5pm inspirerende creatieven met een goede onderbuik die gave content kunnen verzinnen. Maar branded video content is vaak een flinke investering en daarom wil je als merk graag wat meer zekerheid voordat je aan het traject begint. We beginnen daarom ook altijd met een gedegen onderzoek waarbij we in het gehele Google eco-systeem op zoek gaan naar intent signalen op zoekgedrag en organisch kijkgedrag. Met andere woorden: waar is je doelgroep naar op zoek en waar kijken ze graag naar? Binnen deze trends identificeren we wat relevant is voor jouw merk en waar nog ruimte is in het concurrentieveld. Ook zetten we op een rijtje welke influencers geschikt zouden zijn voor een samenwerking. Ook hier grijpen we terug naar data i.p.v. goede contacten met een influencer agency of persoonlijke voorkeuren.

VAN DATA NAAR RESULTAAT

Binnen het gecreëerde kader op basis van data, gaan wij aan de slag met een creatieve interpretatie en komen we tot een branded content concept dat aansluit bij jouw merkwaarden en waar de doelgroep graag naar wil kijken. Onze producers zorgen samen met het creatieve en postproductie team vervolgens voor een high quality productie binnen het gestelde budget en afgesproken timings. Na distributie van de content, wordt het gehele project doorgemeten, gerapporteerd en geanalyseerd aan de hand van de vooraf afgegeven KPI’s. Het gehele traject van data analyse, via strategie, content creatie, productie, tot distributie en measurement voeren we binnen één team uit, Team5pm.

ONZE DIENSTEN

Strategy & Research

We halen het giswerk uit YouTube-marketing door onze strategieën te baseren op inzichten vergaard uit data-analyse, onderzoek en onze jarenlange ervaring. Hierdoor weten wij precies wat wel en niet werkt op YouTube.

Lees meer

Channel Growth

Door het slim combineren van organische en betaalde promotie genereren we meer groei, views, kijktijd en impact. Met onze data-gedreven aanpak zorgen wij er voor dat jouw video’s beter gevonden en vaker aanbevolen wordt.

Lees meer

Content

We produceren video’s die mensen graag willen zien en waar het YouTube-algoritme van houdt. Of je nou effectieve advertenties, entertaining content of search driven video’s wenst, wij zijn de partij die je verder helpt. Van data, via watch time naar resultaat voor je merk.

Lees meer

Advertising

Adverteren op YouTube is een vak apart. Een vak dat wij als geen ander beheersen: wij weten precies hoe je met advertentiecampagnes de juiste doelgroep bereikt, boeit en converteert op het grootste videoplatform ter wereld.

Lees meer

Video Sales

Verhoog de advertentie-inkomsten van jouw kanaal door je aan te sluiten bij ons Premium netwerk voor onafhankelijke uitgevers en merken. Wij helpen je om hogere CPM’s en meer inkomsten te genereren.

Lees meer

Neem contact op

Wil jij ook resultaten behalen met YouTube op basis van data insights? Wij nemen je heel graag mee in de wondere wereld van YouTube!

Wil jij ook resultaten behalen met YouTube op basis van data insights? Wij nemen je heel graag, stap voor stap mee, in de wondere wereld van YouTube!