Advertising

Training & Support

Leer hoe je succesvol adverteert op YouTube

Bij Team5pm bieden we YouTube advertising trainingen aan om jouw team om te toveren tot echte YouTube advertising specialisten. Zo leer je zelf precies wat je moet doen om slim en succesvol te adverteren op YouTube, wat de marketingdoelstellingen ook mogen zijn. Onze trainingen zitten boordevol tips en zijn erop gericht zoveel mogelijk kennis te delen. Verder zijn wij er ook op het gebied van support. Heb jij al een eigen team van advertentie specialisten, maar ben je op zoek naar een extra paar ogen of handen? Bij Team5pm helpen we je graag verder!

TRAININGEN

Middels onze YouTube advertising training leer je onder andere welke geavanceerde targetingopties het platform biedt en welke ad formats geschikt zijn, specifiek voor jouw content. Niet zeker welke aspecten bijdragen aan goed presterende video content voor jouw YouTube advertentiecampagne? Ook daarbij kan ons team van advertentie specialisten en creatieven je op weg helpen. Voorafgaand aan onze trainingen brengen we in kaart welke leerdoelen je hebt en waar eventueel de knelpunten liggen. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag om een op maat gemaakte training te ontwikkelen, die te allen tijde aansluit bij jouw wensen. We bieden zowel eenmalige trainingen als ook langdurige trajecten aan waarin we een team in 6 maanden opleiden tot YouTube advertising specialisten.

SUPPORT

Wij ondersteunen ook in-house specialisten met het opzetten en beheren van YouTube advertising campagnes. Heb je momenteel niet genoeg capaciteit en ben je op zoek naar een aantal uur support per week? Wij hebben advertentie specialisten beschikbaar en helpen je graag verder. De support kan gebruikt worden voor alles rondom het adverteren op YouTube. Denk aan hulp bij strategische vraagstukken, het instellen van een advertentieaccount, of een check op de optimale set-up van jouw campagnes. Alles is bij Team5pm mogelijk wanneer het YouTube advertising betreft.

KENNIS- EN INSPIRATIESESSIES

Mocht het draaien van advertentiecampagnes op YouTube geen probleem zijn, maar ben je wel op zoek naar meer informatie, zoals de nieuwe en toekomstige features van het platform, dan bieden wij ook kennis- en inspiratiesessies aan. Hierin nemen we je mee door de wondere wereld van YouTube advertising. Ook deze sessies zijn volledig naar wens in te vullen.

Wil jij graag je kennis omtrent YouTube advertising verbreden en heb je oren naar een training of kan je support gebruiken? Neem dan contact met ons op.

ONZE DIENSTEN

Strategy & Research

We halen het giswerk uit YouTube-marketing door onze strategieën te baseren op inzichten vergaard uit data-analyse, onderzoek en onze jarenlange ervaring. Hierdoor weten wij precies wat wel en niet werkt op YouTube.

Channel Growth

Door het slim combineren van organische en betaalde promotie genereren we meer groei, views, kijktijd en impact. Met onze data-gedreven aanpak zorgen wij er voor dat jouw video’s beter gevonden en vaker aanbevolen wordt.

Content

We produceren video’s die mensen graag willen zien en waar het YouTube-algoritme van houdt. Of je nou effectieve advertenties, entertaining content of search driven video’s wenst, wij zijn de partij die je verder helpt. Van data, via watch time naar resultaat voor je merk.

Advertising

Adverteren op YouTube is een vak apart. Een vak dat wij als geen ander beheersen: wij weten precies hoe je met advertentiecampagnes de juiste doelgroep bereikt, boeit en converteert op het grootste videoplatform ter wereld.

Video Sales

Verhoog de advertentie-inkomsten van jouw kanaal door je aan te sluiten bij ons Premium netwerk voor onafhankelijke uitgevers en merken. Wij helpen je om hogere CPM’s en meer inkomsten te genereren.

Neem contact op

Wil jij ook resultaten behalen met YouTube op basis van data insights? Wij nemen je heel graag mee in de wondere wereld van YouTube!

Wil jij ook resultaten behalen met YouTube op basis van data insights? Wij nemen je heel graag mee in de wondere wereld van YouTube!