Advertising

YouTube Advertising Strategy

Een tailor-made strategie op basis van data

Een advertentiestrategie op YouTube die werkt, dat is wat wij bieden. Of het nu gaat om een full-funnel strategie, een strategie die erop gericht is maximaal bereik binnen jouw doelgroep te realiseren, of een strategie waarbij het genereren van kwalitatieve leads centraal staat. Bij Team5pm ben je aan het juiste adres voor een op maat gemaakte advertentiestrategie. Ook wanneer de doelstellingen nog niet duidelijk zijn, is dat geen probleem. Wij denken graag mee over de optimale inzetbaarheid van YouTube advertising voor jouw merk.

EXPERTS IN YOUTUBE ADVERTISING

Ons team van advertentie specialisten houdt zich exclusief bezig met YouTube advertising en is dus altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen. YouTube groeit enorm hard en wij groeien mee! Onze kennis combineren wij met best practices om uiteindelijk tot een doordachte advertentiestrategie te komen voor jouw merk. We leveren een adviesdocument bomvol specialistische kennis en onderbouwde keuzes. Maar daar blijft het niet bij: Bij Team5pm zetten wij dat stapje extra en bieden wij een blueprint om de YouTube-campagnes zo effectief en efficiënt mogelijk in te zetten. Niet alleen op de korte termijn, maar ook voor in de toekomst.

KWALITATIEF BEREIK

Eén van de grootste voordelen van YouTube advertising is dat er gebruik kan worden gemaakt van de signalen die consumenten achterlaten binnen het Google Ecosysteem (o.a. Maps, Search, Play, Chrome). Veel adverteerders op YouTube weten niet hoe hier optimaal gebruik van te maken om zo de juiste doelgroep te bereiken en waste te minimaliseren. Door hier slim op in te spelen realiseren wij kwalitatief bereik binnen jouw doelgroep, wat bij onze advertentie strategieën dan ook centraal staat. We voeren een uitgebreid onderzoek uit dat aantoont welke content jouw doelgroep consumeert, welke websites worden bezocht, en welke specifieke interesses ze hebben. Zo zorgen wij voor maximaal bereik binnen de door jouw gedefinieerde doelgroep en creëren wij relevante contactmomenten. Haal met onze advertentie strategie het meeste uit je euro en voer een effectieve advertentiecampagne op YouTube uit.

Heb jij specifieke doelstellingen te behalen op YouTube maar weet je niet hoe? Of ben jij benieuwd hoe YouTube in jouw marketingmix past? Wij denken graag met je mee. Door onze kennis te combineren met data insights garanderen wij een advertentie strategie die past bij de doelstellingen van jouw merk. Hebben wij jouw interesse gewekt? Neem dan snel contact op!

ONZE DIENSTEN

Strategy & Research

We halen het giswerk uit YouTube-marketing door onze strategieën te baseren op inzichten vergaard uit data-analyse, onderzoek en onze jarenlange ervaring. Hierdoor weten wij precies wat wel en niet werkt op YouTube.

Channel Growth

Door het slim combineren van organische en betaalde promotie genereren we meer groei, views, kijktijd en impact. Met onze data-gedreven aanpak zorgen wij er voor dat jouw video’s beter gevonden en vaker aanbevolen wordt.

Content

We produceren video’s die mensen graag willen zien en waar het YouTube-algoritme van houdt. Of je nou effectieve advertenties, entertaining content of search driven video’s wenst, wij zijn de partij die je verder helpt. Van data, via watch time naar resultaat voor je merk.

Advertising

Adverteren op YouTube is een vak apart. Een vak dat wij als geen ander beheersen: wij weten precies hoe je met advertentiecampagnes de juiste doelgroep bereikt, boeit en converteert op het grootste videoplatform ter wereld.

Video Sales

Verhoog de advertentie-inkomsten van jouw kanaal door je aan te sluiten bij ons Premium netwerk voor onafhankelijke uitgevers en merken. Wij helpen je om hogere CPM’s en meer inkomsten te genereren.

Neem contact op

Wil jij ook resultaten behalen met YouTube op basis van data insights? Wij nemen je heel graag mee in de wondere wereld van YouTube!

Wil jij ook resultaten behalen met YouTube op basis van data insights? Wij nemen je heel graag mee in de wondere wereld van YouTube!