Blog

12.01.2022

YouTube-byrå Team5pm lanseras i Norden

Carl-Johan Look VD Team5pm Stockholm

SKRIVEN AV

Melanie Butter
PR

marco@team5pm.com

Amsterdam, tisdagen den 14 december 2021 – Team5pm expanderar ytterligare utomlands. Efter Tyskland öppnar YouTube-byrån från Amsterdam nu ett kontor i Skandinavien. Carl-Johan Look är ny VD för kontoret i Stockholm. Därifrån vill byrån hjälpa skandinaviska varumärken och utgivare att lyckas på YouTube. Detta är nästa steg i Team5pm:s planer för internationalisering.

Carl-Johan Look, verkställande direktör för Team5pm Skandinavien: ”YouTube är en av de mest använda webbplatserna i Skandinavien. Undersökningar har visat att 91 procent av alla internetanvändare uppger att de använder YouTube. Detta gör plattformen mer populär än Netflix när det gäller video. Av dessa tittar mer än tre miljoner människor på YouTube via sin TV, vilket ytterligare gör det till en attraktiv annonsplattform för skandinaviska varumärken. Den tjänst som Team5pm erbjuder är både nischad och mycket unik, och utgör en lucka på den nordiska marknaden som många varumärken för närvarande saknar i sin marknadsföringsstrategi. Vi för redan samtal med några klienter. Jag ser fram emot att göra Team5pm framgångsrikt i Skandinavien och bygga upp ett team i Stockholm.”

Jelmer Wind, medgrundare Team5pm: ”Eftersom användningen av YouTube ökar över hela världen får vi allt mer efterfrågan från internationella parter. För närvarande har Team5pm redan klienter i tolv olika länder. Vi fortsätter att förnya oss på detta område och vill nu bemanna den skandinaviska marknaden utöver Nederländerna och Tyskland. Vi kommer att göra detta under ledning av Carl-Johan Look, som har lång erfarenhet av det skandinaviska medielandskapet. Med detta nya steg öppnar vi upp för samarbeten med fler skandinaviska varumärken.”

DELA ARTIKEL

[ssba-buttons]

Missa aldrig en uppdatering från Team5pm!

  • Få de senaste YouTube-trenderna!
  • Få relevanta datainsikter!
  • Följ allt som vi på Team5pm är stolta över!
MEER NIEUWS
Het geheim achter Ajax' succes op YouTube

Ajax is niet alleen koploper in de Eredivisie maar ook op YouTube voeren ze de ranglijst aan. Sterker nog, de Amsterdamse club ....

Lees verder

YouTube advertising: de kracht van storytelling

Wij zijn ze allemaal wel eens tegengekomen: adverteerders die online denken weg te komen met het doorplaatsen van een (ingekorte) tv-commercial, door marketeers vaak

Lees verder

De nieuwste features: haal alles uit YouTube!

YouTube is het grootste videoplatform ter wereld en dagelijks blijft het platform groeien. Met deze groei is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste functies en

Lees verder