5PM

ACCOUNT director

Wij zoeken een Account Director!

Voor het managen van ons internationale klantportfolio zoeken wij een Account Director met veel ambitie en een groot organisatietalent! Word jij de meest gecontacte persoon binnen 5PM? Streef je altijd naar de hoogst mogelijke NPS-score en een ultieme klanttevredenheid? Wil jij de video-revolutie die zich ontwikkelt binnen Marketing & Search meemaken? En wil je werken bij een snelgroeiende scale-up in Amsterdam? Ja? Check!

Wie zijn wij?

5PM Group is een scale-up bestaande uit 5PM en Studio Catwise. 5PM helpt onze klanten met een goede YouTube-strategie en beheert en bouwt het YouTube-kanaal verder uit. Studio Catwise is de studio die YouTube-content produceert voor onze opdrachtgevers. 

Samen helpen wij uitgevers en merken aan meer succes op YouTube. We zorgen voor meer views, kijktijd, advertentieomzet, leads en conversies. In 2018 zijn we gestart, omdat we ervan overtuigd zijn dat YouTube enorme kansen en mogelijkheden biedt. Dat blijkt, want inmiddels zijn we uitgeroepen tot het beste, nieuwe marketingbureau van het jaar en hebben we een Dutch Search Award in de wacht gesleept. We werken samen met nationale en internationale klanten zoals; Pokerstars, Amazon Prime Video, AkzoNobel, Jacob Douwe Egberts, Mediahuis, NPO, Vrienden van Amstel Live, Fairphone, ANWB en Gamma. 

Wat doet een Account Director bij 5PM Group?

Video wordt steeds belangrijker binnen marketing en search. Een relatief nieuw vakgebied dat zich in razend tempo ontwikkeld. Als Account Director ben jij het belangrijkste aanspreekpunt voor onze klanten. Je weet altijd en in elke meeting impact te maken bij onze klanten. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen bij de opdrachtgever en bent een strategische sparringspartner. Intern geef je sturing aan specialistische teams bestaande uit YouTube-Consultants, Analisten, Creatieven en Developers. Ook werk je nauw samen met de Producers van Studio Catwise. Je bent verantwoordelijk voor de projecten, van een scherpe briefing tot een strakke productie. Je plant, begroot, monitort de kwaliteit en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse voortgang van onze projecten. Je krijgt de unieke kans om met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en creativiteit je rol vorm te geven. Het is een nieuwe rol binnen onze organisatie, en we zoeken iemand die in samenspraak met de Operations Director accountmanagement vormgeeft binnen de 5PM Group. 

 

Wat zoeken wij in een Account Director?

Je past het best in ons plaatje als je ervaring hebt in een soortgelijke rol binnen de (online marketing) bureauwereld. Je bent er nu aan toe om met minder kaders deze rol bij een snelgroeiende scale-up vorm te geven. Je bent klantgericht, communicatief vaardig en overtuigend vanuit inhoud. Je houdt gemakkelijk het overzicht en hebt een goed ontwikkeld commercieel inzicht. 

Daarnaast:

 • ben je een relatiebouwer: je verstevigt bestaande banden en weet hoe je ze verder uit kunt bouwen; 
 • inspireer je klanten met alle services die 5PM Group te bieden heeft;
 • heb je oog voor optimaal rendement op people- en projectniveau;
 • ben je proactief, werk je gestructureerd en lever je met jouw unieke kennis en kunde een bijdrage aan het functioneren van het team;
 • heb je affiniteit met Online Marketing, bij voorkeur YouTube;
 • ben je pas tevreden als jouw klanten ons een 9+ geven!
 • heb je een afgeronde studie op HBO- of WO-niveau;
 • heb je 4-6 jaar ervaring binnen accountmanagement bij een marketing/ creative/ digital agency;
 • beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • woon je in de buurt van Amsterdam;
 • ben je 32-40 uur per week beschikbaar;
 • heb je er vooral heel veel zin in!

Wat wij bieden:

 • een spannende rit in een scale-up achtbaan;
 • een goede beloning, voor uitmuntend werk; 
 • voorwaarden die passen in de huidige tijdsgeest en bij de 5PM cultuur;
 • onbeperkte vakantiedagen: want wij geloven in eigen verantwoordelijkheid;
 • en natuurlijk een team met heel toffe collega’s!

Wil je meer gevoel krijgen bij wie wij zijn check dan onze website en neem zeker ook een kijkje in onze 5PM TeamGuide.

Interesse? Stuur je cv en motivatie naar recruitment@team5pm.com en we maken graag kennis!

IT’S TIME FOR 5PM!

Klaar voor een nieuw avontuur?