5PM

Medior YouTube Consultant

 

Ben jij onze nieuwe Medior YouTube Consultant?

 

Ben jij een echte YouTube expert? Duik jij met gemak de data in en kom je van daaruit met concrete oplossingen? Ben je bekend met SEO, advertising of data-analyse? Weet jij aan de hand van een sterk content- en distributieplan groei te realiseren? En wil je daarnaast werken voor een scale-up in Amsterdam? Ja? Check!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn 5PM: een YouTube Marketing Agency. Wij helpen uitgevers en merken aan meer succes op YouTube. We zorgen voor meer views, kijktijd, advertentieomzet, leads en conversies. We zijn in 2018 gestart, omdat we ervan overtuigd zijn dat YouTube enorme kansen en mogelijkheden biedt voor uitgevers en merken. Kansen die we samen met onze klanten benutten! Wij werken samen met nationale en internationale opdrachtgevers zoals; Pokerstars, Amazon Prime Video, AkzoNobel, Jacob Douwe Egberts, Mediahuis, NPO, Vrienden Van Amstel Live, Fairphone, ANWB en GAMMA.

Wil je meer gevoel krijgen bij wie wij zijn check dan onze 5PM TeamGuide.

 

Wat doe je als Medior YouTube Consultant bij 5PM?

Als YouTube Consultant ben je onderdeel van een klantteam. Binnen dit klantteam is het jouw verantwoordelijkheid om op basis van data analyse tot een goed content- en distributieplan voor de klant te komen. Aan de hand van gesprekken met de klant bepaal je de doelstellingen. Wanneer de strategie wordt uitgevoerd, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoer. Je begeleidt junioren, die jou kunnen helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van de klantstrategie. Jij krijgt op jouw beurt de kans om van onze ervaren YouTube Consultants de fijne kneepjes van het vak te leren. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren op de verschillende vakgebieden binnen YouTube-Marketing, zoals: content, data-analyse, SEO, distributie, optimalisatie of advertising. Tot slot dagen we je uit om continu op de hoogte te blijven van wat er trending is in YouTube-land. Zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het algoritme? Zie je nieuwe trends in het buitenland? Jij verrast je klanten met de nieuwste inzichten.  

 

Wat zoeken wij in Medior YouTube Consultant?

Je beschikt over goede presentatievaardigheden en kunt zelfstandig trainingen en cursussen geven. Je bent analytisch, scherp en kunt specialistische presentaties voor onze klanten inhoudelijk voorbereiden en begrijpelijk presenteren. 

Iedere YouTube Consultant heeft een aantal specialismen binnen YouTube Marketing, zo ook jij! Je volgt de ontwikkelingen binnen deze specialismen op de voet en vindt het leuk om je collega’s hier meer over te vertellen. Je neemt graag initiatief en bent gedreven om je verder te ontwikkelen.

Daarnaast:

 • heb je een afgeronde studie op HBO of WO-niveau;
 • heb 2-4 jaar werkervaring;
 • ben je enthousiast en heb je een proactieve en flexibele instelling;
 • beheers je de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift;
 • ben je 32-40 uur beschikbaar;
 • heb je er vooral heel veel zin in!

Wat heeft 5PM jou te bieden:

 • een spannende rit in een startup achtbaan;
 • de kans om te groeien als consultant binnen YouTube-Marketing en je verder te specialiseren.
 • werken voor topmerken in Nederland en daarbuiten;
 • een goede beloning, voor uitmuntend werk. Logisch!
 • voorwaarden die passen in de huidige tijdsgeest en bij de 5PM-cultuur;
 • een Swapfiets om mee naar kantoor te fietsen. Of naar de kroeg 😉
 • onbeperkt vakantiedagen: want wij geloven dat jij die verantwoordelijkheid aankan;
 • een dikke laptop en telefoonvergoeding; 
 • en natuurlijk heel toffe collega’s!

Wil je meer gevoel krijgen bij wie wij zijn check dan onze website en neem zeker ook een kijkje in onze 5PM TeamGuide.

Interesse? Stuur je cv en motivatie naar recruitment@team5pm.com en we maken graag kennis!

IT’S TIME FOR 5PM!

Klaar voor een nieuw avontuur?