5PM

Senior youtube consultant

 

Wij zoeken een Senior YouTube Consultant!

 

Heb jij al meerdere jaren ervaring binnen YouTube Marketing? Ben jij een strategische sparringpartner voor onze klanten? Zijn specialismen als distributie, DRM, SEO en Advertising geen geheimen meer voor jou? En wil je daarnaast werken voor een scale up in Amsterdam? Ja? Check!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn 5PM: een YouTube Marketing Agency. Wij helpen uitgevers en merken aan meer succes op YouTube. We zorgen voor meer views, kijktijd, advertentieomzet, leads en conversies. We zijn in 2018 gestart, omdat we ervan overtuigd zijn dat YouTube enorme kansen en mogelijkheden biedt voor uitgevers en merken. Kansen die we samen met onze klanten benutten! Wij werken samen met nationale en internationale opdrachtgevers zoals; Pokerstars, Amazon Prime Video, AkzoNobel, Jacob Douwe Egberts, Mediahuis, NPO, Vrienden Van Amstel Live, Fairphone, ANWB en GAMMA.

Wil je meer gevoel krijgen bij wie wij zijn check dan onze 5PM TeamGuide.

 

Wat doe je als Senior YouTube consultant bij 5PM?

Als Senior YouTube Consultant ben je de lead van de projecten binnen je klantportfolio. Je bent een ervaren sparringpartner voor onze klanten, ongeacht wie er tegenover je zit. Je denkt mee met de klant om de juiste doelstellingen te bepalen. Je presenteert de resultaten en draagt nieuwe oplossingen aan waar nodig. Je krijgt de kans om met veel eigen verantwoordelijkheid de beste strategieën vorm te geven voor onze klanten, en onze klanten hiervan te overtuigen. Daarnaast begeleid je minder ervaren consultants binnen de verschillende klantteams, je vindt het leuk om je kennis met hen te delen. Je beheerst de verschillende vakgebieden binnen YouTube-Marketing, zoals content, data-analyse, SEO, distributie, optimalisatie en advertising. Je overziet het geheel van mogelijkheden en kiest de juiste toepassingen. Uiteraard volg je de ontwikkelingen binnen YouTube-Marketing op de voet, om onze klanten altijd met de nieuwste trends te kunnen verrassen.

 

Wat zoeken wij in een Senior YouTube Consultant?

Je beschikt over goede presentatievaardigheden en kunt zelfstandig trainingen en cursussen geven. Je hebt ervaring met het begeleiden en motiveren van teamgenoten. Je bent zeer analytisch, scherp en kunt gemakkelijk in grote lijnen denken. Je overziet een vraagstuk en komt met originele oplossingen. Je bezit over een flinke dosis overtuigingskracht en neemt mensen mee in jouw strategische inzichten. Je verplaatst je gemakkelijk in de wereld van de klant .  

 

Daarnaast:

 • heb je een afgeronde studie op HBO of WO-niveau;
 • heb 3-5 jaar werkervaring;
 • ben je enthousiast en heb je een proactieve en flexibele instelling;
 • beheers je de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift;
 • ben je 32-40 uur beschikbaar;
 • heb je er vooral heel veel zin in!

 

Wat heeft 5PM jou te bieden:

 • een spannende rit in een startup achtbaan;
 • een verantwoordelijke job, waarin je de kans krijgt om strategieën van begin tot eind zelfstandig, in samenspraak met de klant te ontwikkelen.   
 • werken voor topmerken in Nederland en daarbuiten;
 • een goede beloning, voor uitmuntend werk. Logisch!
 • voorwaarden die passen in de huidige tijdsgeest en bij de 5PM-cultuur;
 • een Swapfiets om mee naar kantoor te fietsen. Of naar de kroeg 😉
 • onbeperkt vakantiedagen: want wij geloven dat jij die verantwoordelijkheid aankan;
 • een dikke laptop en telefoonvergoeding; 
 • en natuurlijk heel toffe collega’s!

Wil je meer gevoel krijgen bij wie wij zijn check dan onze website en neem zeker ook een kijkje in onze 5PM TeamGuide.

Interesse? Stuur je cv en motivatie naar recruitment@team5pm.com en we maken graag kennis!

IT’S TIME FOR 5PM!

Klaar voor een nieuw avontuur?